Szolgáltatásaink

Az Orbico komplett és átfogó értékesítési és disztribúciós megoldásokat, logisztikai, marketing- és márkamenedzsment szolgáltatásokat kínál számos iparág és üzleti terület számára. Tevékenységünk többek között kiterjed a napi fogyasztási cikkekre, szépségápolási termékekre, gyógyszerekre illetve játékokra és textiltermékekre is.

A legkiválóbb minőségű szolgáltatásokat végezzük a megrendelőink és ügyfeleink részére, és ezzel üzleti értéket, növekedést és biztosítunk számukra. Az Orbico üzleti tevékenysége napjainkban a Balti-tengertől a Fekete-tengerig terjed. 17 országban működünk úgy, hogy kihasználjuk a támogató funkciókban rejlő szinergiákat és menedzsment tapasztalatokat,. Ezeket előtérbe helyezve tevékenységünket a helyi piacon való aktív jelenléttel, annak alapos ismeretével és szakértelemmel kombináljuk.

Az ügyfeleink valamennyien elismert és neves piaci szereplők többek között multinacionális áruházláncok, helyi kiskereskedelmi láncok, nagykereskedők, drogériák, gyógyszertárak, független helyi kereskedők, B2B vállalkozások és a speciális értékesítési csatornák.

Az Orbico jelenleg több mint 50 beszállítóval működik együtt, megközelítőleg 200 globális- és helyi márkát kezel, és 40.000 kis-és nagykereskedelmi vevőt lát el.